Curaj, prostie.. si talent

miercuri, 9 septembrie 2009

Mai toata lumea stie ce este X Factor (concursul ala in care se cauta noi talente, din Marea Britanie.. asa, vezi ca stii!). M-am uitat azi la preselectiile pentru editia de anul acesta si am gasit, atat exemple "asa da", cat si exemple de genul "hell no".


Cand l-am auzit prima oara "cantand", am inceput sa rad.. apoi m-am gandit ca, spre deosebire de multi oameni, a avut curajul sa se duca acolo, sa se faca de rusine in fata unei multimi si sa isi incerce norocul. Am trecut rapid peste ultima idee atunci cand i-am vazut indignarea. Da, el chiar credea ca are talent, ca poate deveni "the next Mariah Carey", ca el este "the best"! Eh, in ciuda prostiei de care a dat dovada, mi-a oferit o portie buna de ras.

Dupa cum spuneam mai devreme, am vazut si oameni talentati, oameni care chiar au ce cauta acolo. Danyl Johnson a aratat nu numai talent de cantaret, ci chiar de entertainer. E genul de om plin de energie, care flirteaza cu domnisoarele din primele randuri si care canta cu foarte mare placere. Mai mult decat atat, a fost in stare sa ridice si juriul in picioare. Good work!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu