DUB FX

marți, 24 februarie 2009

Ok.. How to begin.. Am trimis zilele trecute pe mess. catorva prieteni un link cu DUB FX. Pentru cei care nu l-au vazut, am sa incerc sa-l postez si aici (sper sa-mi iasa).

El este un tip din Anglia (Bristol) care umbla din tara-n tara si canta pe strada, insa nu ca cei pe care ii gasim pe la noi cu o chitara atarnata de gat, ci cu microfon, boxe si "loop station" (las pe cei care se pricep sa explice exact ce e aia). De vreo 2 zile cred ca ascult incontinuu mel. de pe youtube si myspace si, mi-e destul de greu sa ma satur. Filmuletul va vorbi de la sine.
Pe DUB FX il puteti gasi pe link-urile:
www.dubfx.net
www.myspace.com/dubafex

Are cd cu inregistrarile care le-a facut cantand pe strazi si, cei interesati, il pot cumpara de pe site-ul lui. De asemenea, momentan, lucreaza la un album in studio, iar dupa lansarea lui vrea sa ajunga si in estul Europei (sper ca si prin Romania).

Enjoy the video!


3 comentarii:

Constantin Manoliu aka Huck spunea...

Foarte tare tipul.Le da ceata la multi din artistii de artisti mai ales astia de la Romanica.Bv bv bv.

jhnhbm nm g spunea...

Am vazut multi "beatboxeri" pâna acum, dar ideea conceputa de omu asta e chiar originala si incredibil de buna! Suna ca o "drum-machine", e geniala treaba. Are potential de a revolutiona muzica si artistii de strada. Faptul ca face totul live si în direct este extrem de apreciat. O meserie cunoscuta sub un concept nou influentat de spiritul aparatelor din prezent, ba chiar din viitor. Tine de multa creeativitate. Let the music play!

Anonim spunea...

mai mai..o mica greseala,dub fx e australian la origine..el e doar rezident in Anglia..in rest,jos palaria dub FX!!

Trimiteți un comentariu