Peninsula 2009

joi, 30 aprilie 2009

Peninsula este un festival la care astept anumite confirmari de aproximativ o luna.. sau chiar mai mult. Dupa cum sustin cei de la BeatFactor, s-a anuntat oficial prezenta unor trupe ca The Prodigy si NIN. Cei din urma au deja pe site-ul oficial confirmarea, insa The Prodigy nu si-au mai facut update de ceva timp. (mai astept.. pentru ca eu imi voi face aparitia la festival doar pentru ei :D)

A 7-a editie a festivalului va avea loc intre 23 si 26 iulie, la Targu Mures, in locatia deja binecunoscuta, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend. Festivalul va gazdui mai multe staruri internationale decat editiile precedente, printre cei mai asteptati artisti numarandu-se The Prodigy, Nine Inch Nails si DJ Tiesto.

Scena de muzica electronica va mai fi acoperita de catre Layo Paskin si Matthew "Bushwacka!" Benjamin, adica Layo & Bushwacka!, Goldie (care a mai fost prezent si la editia din 2006) si Dorfmeister (jumatatea proiectului austriac de downtempo - dub Kruder & Dorfmeister).sursa: BeatFactor

Informatii despre pretul biletelor gasiti pe http://www.peninsula.ro/

1 comentarii:

Anonim spunea...

scrie-mi te rog pe lady_n_zai@yahoo.com - Alina Cojocaru :)

Trimiteți un comentariu