Gala premiilor Iasi4u 2009

duminică, 17 ianuarie 2010

La inceputul acestui an, Iasi4u a alcatuit un top al celor mai bune localuri din Iasi, o initiativa ce trebuia pusa in aplicare de ceva timp, dupa parerea mea. Topul este unul facut in functie de preferintele celor de la Iasi4u si, probabil, ar fi iesit mai bun/corect/complex daca s-ar fi putut vota insa, avand in vedere ca este prima tentativa de acest gen, sper ca pe viitor se va imbunatati.

Gala premiilor Iasi4u 2009:

1. Cel mai bun Restaurant:
Oscar (o alternativa ar fi Little Texas)
2. Cel mai bun Fast-Food:
Warda
3. Cel mai bun Club: Skin Music Lounge
4. Cel mai bun DJ rezident dintr-un club iesean: Dj Ralmm, pe numele sau Lucian Trandafir, ce activeaza in Club Office Lounge
5. Cel mai bun Pub:
Master Pub (alternativa: Dublin Pub)
6. Cel mai bun Eveniment Muzical: Escape Festival cu invitatul Satoshi Tommie de la ERA Shopping Center din 14 martie 2009
7. Cea mai buna Cafenea:
Cafepedia (alternativa: Maideyi)
8. Cea mai buna Pizzerie:
Pergola (alternative: Pizzeria Alila sau Mamma Mia)
9. Cea mai buna noua aparitie in Iasi:
Curtea Berarilor Timisoreana
10. Cea mai buna terasa:
Time Out (alternativa: Corso)

Criteriile dupa care am ales aceste locatii sunt: design, calitatea serviciilor oferite, amabilitatea angajatilor, numarul de evenimente si rezonanta numelor invitatilor speciali.

2 comentarii:

Cornelito spunea...

în afara de Oscar, nu sunt de acord cu nici un rezultat.

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu