Capul lui Becali il vrem!

miercuri, 21 octombrie 2009

Celebra zicala din nuvela "Al. Lapusneanul" (C. Negruzzi) "daca voi nu ma vreti, eu va vre(a)u" se pare ca a inceput sa nu mai dea roade in cazul lui Gigi Becali. Usor, usor, cu cateva mutari gresite in echipa Steaua, finantatorul a pierdut din ce in ce mai multi admiratori, ajungandu-se la situatii extreme, in care se ofera chiar o recompensa pentru cel care va asigura moartea lui Becali.
Anuntul a aparut chiar acum cateva minute pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de angajare, best-jobs. Gluma sau nu, fiecare interpreteaza cum vrea, avand in vedere suma frumusica pusa la bataie, iar celor care vor sa aplice (aici gasiti jobul), nu pot decat sa le urez bafta or whatever you want.

(LE: anuntul nu mai este valabil)


3 comentarii:

Anonim spunea...

salut sunt mihai sunt membru la campania spune nu drogurilor vreau ca sa ajuti si tu aceasta campanie daca vrei www.spunenudrogurilor.com este o campanie non profit si o sa oferim mult ajutor la cei care au nevoie lasa un comentariu daca sustii aceasta campanie sa te sustinem si noi multumesc

Trafic de Libera Cugetare Necenzurata spunea...

Vad ca inca mai traieste acest numit Bekali de unde deduc faptul ca a fost nici o aplicatie pt. acel job vacant!?? :)))))

Narayan spunea...

Din pacate, se pare ca nu :))

Thanks for passing by.

Trimiteți un comentariu