Romania..

miercuri, 19 noiembrie 2008

Ultima oara cand am fost in Bucuresti.. pe drumul de intoarcere spre Iasi, in tren (binenteles) am fost martora a unei intamplari care m-a dezgustat complet. Un el si o ea cu locuri apropiate, dar fara sa fie vreo legatura intre ei, s-au indreptat catre locurile inscrise pe bilete. Ajungand acolo, observa ca locurile le sunt ocupate de o BABA (nu pot sa-i spun batrana, pentru ca nu pot sa respect o astfel de fiinta) cu nepoata de vreo 5-6 ani. Politicosi, tinerii ii cer femeii sa se deplaseze pe locurile rezervate ei. Partea urata era ca scarba aia nici macar nu se uita la ei, nici macar nu ii baga in seama, iar fetita tipa in gura mare ca ala e locul ei!! Pai cum?? CUM sa nu-ti ceri macar scuze? Tinerii, vazand ca nu au nici o sansa, nu si-au mai batut capul si au jucat "pasarica muta-ti cuibul".
Avem pretentia ca facem parte din UE? Ohoo, pai noi nu ne ridicam nici macar la varful unghiilor de la picioare ale unor state precum Franta, Anglia, Cehia.. Cu astfel de oameni, cu mana pe inima spun ca "Romania este o tara frumoasa, dar pacat ca e locuita". Ce-mi pare si mai rau e ca fetita creste intr-o familie de oameni nesimtiti si primeste o educatie de care mi-e greata, o educatie pe care cu greu ar putea s-o schimbe cineva.

2 comentarii:

Constantin Manoliu aka Huck spunea...

Pai cam asa o sa fie de acum incolo.
Greu mai scapi de ciulini.Iar ,no ofense Bucurestiul si subiectul asta e capitala.
De aia scrisesem si despre salut si minimele norme de politete...
Rabdare si tutun monser!!!

Narayan spunea...

ehe, de-ar fi Bucurestiul problema.. ba chiar din contra respectiva individa era din Iasi. a trebuit sa-i suport greata pana acasa..

Trimiteți un comentariu